Kontakta oss på Primexa när ni behöver hjälp med anpassning av din bostad.

  • En anpassning av din bostad gör att du kan bo kvar i ditt nuvarande boende även om du har ett funktionshinder.
  • Det finns bidrag att få för att du ska kunna bo kvar i din bostad och leva så självständigt som möjligt.
  • Vi har arbetat med anpassning i olika boenden under lång tid. Vi brinner för att skapa bästa möjliga förutsättning för dig som behöver hjälp.

Primexa har en lång och gedigen erfarenhet inom anpassningar av bostäder för enskilda personer med funktionshinder. Vi har till dags dato genomfört ca 5 000 bostadsanpassningar. Vad som gäller för att kunna få bidrag till ändamålet beskrivs nedan. Vi utför anpassningen i tätt samarbete med dig så att du ska få en lösning du är nöjd med.

Bidrag till anpassning är till för att man ska ha möjlighet till ett självständigt liv i sitt eget hem om man har en funktionsnedsättning. Det är de fasta funktionerna i hemmet som man kan få anpassade, till exempel badrummet. Tanken är att man ska ha en bostad som passar de egna behoven. De behoven du har kan täckas, såsom säkerhet, badrum, kök, trösklar o kilar, stödhandtag, garage/förråd m.m.

Tryggt och säker förvaring av rullstol.
Trygg och säker förvaring av rullstol.
Vi samarbetar med flera leverantörer som hjälper oss att hitta den bästa lösningen för dig. Här är det en elektriskt höj och sänkbar bänk.
Vi installerar Sveriges mest sålda spisvakt; Spisec AddOn