Om_Oss

Om oss

Primexa, grundat 2006 av Lars Andersson, är ett gediget och välrenommerat företag fullt av erfarenhet grundat 2006 av Lars Andersson. Lars Andersson branscherfarenhet sedan mitten på 80-talet. Primexa utför i princip  allt inom bygg. Vi har en extra förkärlek till snickeri/bygg, badrum, och golv. Vi är specialiserade inom behovsanpassningar av bostäder. Vi har hitintills utfört drygt 5 000 bostadsanpassningar till nöjda kunder och beställare.

Vår kundstock består främst av kommuner, landsting och privatpersoner. Vi har specialiserat oss på behovsanpassade bostäder. Vi har till dags dato utfört drygt 5 000 bostadsanpassningar.

Vi har också ett eget lite snickeri för att kunna erbjuda speciallösningar.

Lars Andersson är grundaren till Primexa. Lars har jobbat inom branschen sedan 1988. Han har varit egen byggföretagare sedan 2000. Han har gedigen erfarenhet framförallt inom badrum, kök, golv, behovsanpassningar, vatten/brandskador,

Primexa är godkänd för F-skatt, har momsregistreringsnummer och relevanta ansvarsförsäkringar.

Ledord:

I allt vårt arbete och förhållningssätt internt och gentemot externa intressenter, såsom kunder och leverantörer, så lever vi efter ledorden:

”Kvalitet i tid”

Vi når det genom:

  • Noggrannhet och professionalism,
  • Tillit
  • Service

Sidor: 1 2 3